Απολύμανση για κορονοϊό: Πως να προφυλαχθείτε;

Ο κορονοϊός εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στην πόλη Wuhan,επαρχία Hubei,στην Κίνα.Τον Ιανουάριο του 2020 οι υγειονομικές αρχές της Κίνας,ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για νέο στέλεχος κορονοϊού (2019-nCoV).Οι ομάδα των κορονοϊών ευθύνονται για το 1/3 το λοιμώξεων του ανώτατου αναπνευστικού.Απολύμανση για κορονοϊό.

Βασικοί κανόνες για να προφυλαχθείτε από τον κορονοϊό:

 

Πλύσιμο των χεριών.

Το βασικότερο μέτρο πρόληψης κατά του κορονοϊού είναι το σωστό και επιμελές πλύσιμο των χεριών.Πλένουμε τα χέρια για τουλάχιστον 20″ με όσο το δυνατόν πιο ζεστό νερό μπορούμε(η θερμοκρασία του νερού είναι σημαντικός παράγοντας καθώς επιταχύνει την διαδικασία της αντισηψίας).Δίνουμε έμφαση στα νύχια και στα μεσοδαχτύλια διαστήματα γιατί εκεί μαζεύονται τα περισσότερα μικρόβια και ιοί.Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε σαπούνι και νερό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντισηπτικό διάλυμα για απολύμανση για κορονοίό.

Αερισμός του χώρου εργασίας η του σπιτιού.

Ο κορονοϊός επιβιώνει στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα όπως έδειξαν και πρόσφατες μελέτες.Ο αερισμός του χώρου ανά τακτά χρονικά διαστήματα,ανανεώνει τον αέρα με νέο και μειώνει το μικροβιακό φορτίο που υπάρχει στο χώρο.Μια απολύμανση για κορονοϊό θα βοηθήσει επίσης την κατάσταση.

Αποφεύγουμε τη στενή επαφή και το συνωστισμό.

Κρατάμε τουλάχιστον απόσταση 2 μέτρων από άτομα που εμφανίζουν συμπτώματα(βήχα, καταρροή, πυρετό, πονόλαιμο). ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.Επίσης αποφεύγουμε χώρους συγχρωτισμού, κοινωνικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε οικίες και παραμονή σε ανοιχτούς χώρους σε συνθήκες συγχρωτισμού.

Μερικές έξυπνες συμβουλές για να προφυλαχθείτε από τον κορονοϊό.

  1. Αερίστε καλά το σπίτι σας και το αυτοκίνητο σας.
  2. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις.
  3. Αποφύγετε την επαφή με άτομα που δεν γνωρίζετε.
  4. Πίνεται άφθονο νερό και εντάξετε στην διατροφή σας φρούτα και λαχανικά.
  5. Μετά από κάθε ύποπτη επαφή κάντε αντισηψία στα χέρια σας.

 

Εάν εμφανίσετε συμπτώματα που παραπέμπουν σε λοίμωξη από κορωνοϊό ακολουθήστε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

Εκτός από τις παραπάνω συμβουλές μπορείτε να απευθυνθείτε και σε κάποιο συνεργείο απολύμανσης.

 

 

 

 

Σε τι βοηθάει η επαγγελματική απολύμανση ενός χώρου;

 

Η απολύμανση σε έναν χώρο από εξειδικευμένο συνεργείο θα απαλλάξει τον χώρο σας από μικρόβια,μύκητες,ιούς και βακτήρια.Με μια απολύμανση χώρου,μπορεί να μειωθεί το μικροβιακό φορτίο σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

 

Μια επαγγελματική απολύμανση για κορονοϊό μπορεί να βοηθήσει σίγουρα σε έναν χώρο,είτε εάν υπάρχει κάποια υποψία κρούσματος είτε προληπτικά.Τα συνεργεία διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό που θα σας προτείνει την κατάλληλη μέθοδο για τον χώρο σας.

 

Η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματική απολύμανση για κορονοϊό διαθέτοντας και έμπειρο προσωπικό με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και υπερσύγχρονο εξοπλισμό.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας,για να σας διαμορφώσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για απολύμανση για κορονοϊό.

 

Απολύμανση για κορονοίό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.