ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Μυοκτονίες Αθήνα

Μυοκτονίες ΑθήναΜυοκτονίες είναι το σύνολο των ενεργειών που απαιτούνται σε έναν χώρο ώστε να απαλλαγεί από την παρουσία τρωκτικών.Πολύ συχνά πολλοί συγχέουν τι μυοκτονίες με τις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί μυοκτονίες στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εφαρμογές μυοκτονίας σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.Τα ποντίκια είναι φορείς ασθενειών και μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.Ενδεικτικά οι ασθένειες που μεταδίδουν τα ποντίκια είναι Πανώλη,Αιμορραγικός Ίκτερος,Ενδημικός Εξανθηματικός Τύφος,Τριχινίαση,Σαλμονέλωση, Λεπτοσπείρωση, Πυρετός από δάγκωμα ποντικού (Sodoko), Τουλαραιμία και ακόμα 15 με 20 νόσους.

Αρχικά γίνεται επιθεώρηση στους χώρους για να εντοπιστούν τα σημεία που πιθανώς έχουν τις φωλιές τους τα τρωκτικά καθώς και τυχόν ατέλειες στους χώρους που ευνοούν την ανάπτυξη των τρωκτικών (κακές συνθήκες υγιεινής, σπασμένες αποχετεύσεις, τρύπες ή κοιλότητες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τρωκτικά ως είσοδο σε ένα χώρο). Η μυοκτονία στοχεύει στη καταπολέμηση των τρωκτικών μόνο, έτσι πρέπει να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί ότι η μυοκτονία δεν θα προκαλέσει προβλήματα σε μη στόχους (ανθρώπους, κατοικίδια).

Μυοκτονίες Αττική
Μυοκτονίες σε όλη την Αττική

Αναλόγως τις συνθήκες και τον πληθυσμό των τρωκτικών χρησιμοποιούμε και την κατάλληλη μέθοδο καταστολής.Ο τεχνικός που θα επισκεφθεί τον χώρο σας θα σας ενημερώσει για το καταλληλότερο πρόγραμμα μυοκτονίας.Σε πολλές περιπτώσεις μετά από την πρώτη εφαρμογή μυοκτονίας σε ένα χώρο,υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί και επαναληπτική εφαρμογή εφόσον κριθεί από τον τεχνικό.Μυοκτονίες Αθήνα σε χαμηλές τιμές και εγγυημένο αποτέλεσμα απαλλαγής από ποντίκια.

Μετά την εφαρμογή παρέχονται χρήσιμες συμβουλές που έχουν ως στόχο να διατηρηθεί το αποτέλεσμα της μυοκτονίας και να αποτραπεί η επανεμφάνιση των τρωκτικών.

Σε χώρους όπου η νομοθεσία μας απαγορεύει τη χρήση τρωκτικοκτόνων (χώροι παρασκευής και διάθεσης τροφίμων) εφαρμόζουμε εναλλακτικό πρόγραμμα μυοκτονίας  εξ’ ίσου αποτελεσματικό.

[spacer height=”30pxlt”]

καλέστε μας τώρα στο  [spacer height=”10px”]

[spacer height=”30pxlt”]

Επικοινωνήστε μαζί μας  |

1. Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 45, Ελευσίνα  Τ.Κ. 19.200
2. Διεύθυνση: Μωρογιάννη 26, Περιστέρι Τ.Κ. 121.33

Τηλ.: 2130298054 – 6947071188 – 6906228555

e-mail: info@pestprotection.gr
vreite-mas-sto-facebook

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ