Βιολογικός καθαρισμός σκάφους

Βιολογικός καθαρισμός σκάφους

 

Η εταιρεία μας προσφέρει βιολογικό καθαρισμό σκάφους με εγγυημένο αποτέλεσμα και χαμηλές τιμές. Ο βιολογικός καθαρισμός σκάφους αφορά  σκάφη αναψυχής,ιστιοφόρα κλπ.Ένας πλήρης βιολογικός καθαρισμός σκάφους αποτελείται από βιολογικό καθαρισμό μοκετών και σαλονιών,καθαρισμό στρωμάτων και βιολογικό καθαρισμό ταπετσαριών.Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή πείρα στον τομέα του βιολογικού καθαρισμού έχοντας ήδη μεγάλο δίκτυο πελατών.Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και με χρήση απόλυτα επαγγελματικών μηχανημάτων.

 

Καλέστε τώρα – 213 029 8054

 

 

 

Βιολογικός καθαρισμός σκάφους

 

 

Αναλυτικότερα ο βιολογικός καθαρισμός σκάφους περιλαμβάνει,

 

Βιολογικός καθαρισμός μοκετών. Με τον βιολογικό καθαρισμό μοκετών αφαιρείται με ειδικό ρομπότ από τις μοκέτες η σκόνη και οι ρύποι.Έπειτα ακολουθείτε η διαδικασία πλυσίματος της μοκέτας για την αφαίρεση λεκέδων και την επαναφορά του χρώματος της.Το μηχάνημα που χρησιμοποιείται είναι extraction και είναι το πλέον ενδεδειγμένο για αυτή την χρήση.Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα φιλικά προς το περιβάλλον και δεν περιέχουν ένζυμα και σαπούνια.Έτσι αποφεύγεται η σπατάλη νερού με αποτέλεσμα η μοκέτα να στεγνώνει σχεδόν αμέσως.Ο βιολογικός καθαρισμός μοκέτας έχει τέλεια αποτελέσματα καθώς εξαφανίζει ακόμα και χρόνιους λεκέδες.

 

 

 

Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού. Με τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιού επιτυγχάνεται ο καθαρισμός, η αφαίρεση λεκέδων και η απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες του σαλονιού.Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού εφαρμόζεται σε όλα τα σαλόνια,όπως υφασμάτινα,δερμάτινα,μεταξωτά,σατέν,βαμβακερά και αλκαντάρα.Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού ανανεώνει και φωτίζει το σαλόνι κάνοντάς το ξανά καινούργιο.Εκτός από την αφαίρεση λεκέδων η απολύμανση σκοτώνει το 99,9% των παθογόνων μικοροργανισμών που υπάρχουν στο σαλόνι.

 

 

 

 

Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων. Τα στρώματα  λόγω του υλικού τους έχουν την ιδιότητα να κατακρατούν σκόνη,ακάρεα και αρκετούς παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν αλλεργίες και δερματικά προβλήματα.Ο βιολογικός καθαρισμός στρώματος απαλλάσσει τα στρώματα σας από όλο το μικροβιακό φορτίο κάνοντάς τα ξανά καινούργια.Με ειδικό μηχάνημα που παράγει δονήσεις και με την βοήθεια περιστροφικής βούρτσας το στρώμα τινάζεται σε βάθος και όλα τα σωματίδια της σκόνης και τα ακάρεα κατακρατούνται στο 99,9%  σε ειδικό φίλτρο χωρίς να επιμολύνουν τον αέρα του χώρου.Σε περιπτώσεις που υπάρχουν λεκέδες από ούρα,αίμα κλπ γίνεται τοπικός καθαρισμός με ειδικά καθαριστικά.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός θα επισκεφθεί το σκάφος σας για να  σας δώσει την πιο συμφέρουσα προσφορά.

 

 

βιολογικός καθαρισμός σκάφους