ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

 

 

 

Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού σε χαμηλές τιμές.Η εταιρεία μας πραγματοποιεί βιολογικό καθαρισμό σαλονιού σε πολύ χαμηλές τιμές με άριστα αποτελέσματα.

Η μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιούμε (extraction με συγκεκριμένα καθαριστικά) δοκιμάστηκε στα εργαστήρια και το αποτέλεσμα ήταν η εξάλειψη περίπου το 99,2% των κοινών αλλεργιών που μπορεί να προκληθούν μέσα στο σπίτι. Τα αλλεργιογόνα που ελέγχθηκαν ήταν αυτά που προκαλούν τις αλλεργίες από τα ζώα ( σκύλος και γάτα) , καθώς  και οι αλλεργίες που προκαλούν τα ακάρεα.Αν θέλετε να χρησιμοποιηθεί στον καθαρισμό σας και απολυμαντική προστασία τότε με την υπηρεσία μας μπορεί να εξαλειφθεί μέχρι και το 89% των αερόβιων βακτηριδίων βελτιώνοντας τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού σας.

Σύμφωνα με μελέτες τα σπίτια που το χειμώνα στρώνουν χαλιά και μοκέτες ,το 80% της σκόνης και της βρωμιάς που μεταφέρεται από τα παπούτσια σας στο χαλί, καταλήγει πάνω στο σαλόνι σας.

 

Η Pest Protection έχει την δυνατότητα να σας παρέχει έναν αναζωογονητικό καθαρισμό ο οποίος  θα ανανεώσει τα έπιπλά σας και θα τα κάνει και πάλι κατάλληλα κατάλληλα για την υγεία των παιδιών σας και των κατοικίδιων σας.

Θα επισκεφθεί το σπίτι σας ένας επαγγελματίας για να καθαρίσει και να φρεσκάρει το σαλόνι σας .
Όταν τελειώσει ο καθαρισμός σαλονιού, τα έπιπλά σας θα στεγνώσουν γρήγορα έτσι ώστε να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Οι υπηρεσίες μας είναι αξιόπιστες με αποτέλεσμα να καθαρίσουν από τον καναπέ σας οι δύσκολοι λεκέδες, να μην πάθουν ζημιά τα έπιπλά σας και να τα κάνουν υγιή για όλη την οικογένεια.

 

βιολογικός καθαρισμός σαλονιού

 

 


καλέστε μας τώρα στο  

 


Επικοινωνήστε μαζί μας  |

1. Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 45, Ελευσίνα  Τ.Κ. 19.200
2. Διεύθυνση: Μωρογιάννη 26, Περιστέρι Τ.Κ. 121.33

Τηλ.: 2130298054 - 6947071188 - 6906228555

e-mail: info@pestprotection.gr
vreite-mas-sto-facebook

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ