ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί βιολογικό καθαρισμό σαλονιού σε πολύ χαμηλές τιμές με άριστα αποτελέσματα.Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού είναι απαραίτητος σε κάθε σπίτι.Το σαλόνι όπως και το στρώμα είναι οι δύο μεγαλύτερες υφασμάτινες επιφάνειες σε κάθε σπίτι με αποτέλεσμα να κατακρατούν μεγάλες ποσότητες σκόνης.Με τις απίστευτες τιμές που κάνει η εταιρεία μας ο καθαρισμός σαλονιού δεν είναι πια πολυτέλεια.

Η μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιούμε (extraction με συγκεκριμένα καθαριστικά) δοκιμάστηκε στα εργαστήρια και το αποτέλεσμα ήταν η εξάλειψη περίπου το 99,2% των κοινών αλλεργιών που μπορεί να προκληθούν μέσα στο σπίτι. Τα αλλεργιογόνα που ελέγχθηκαν ήταν αυτά που προκαλούν τις αλλεργίες από τα ζώα ( σκύλος και γάτα) , καθώς  και οι αλλεργίες που προκαλούν τα ακάρεα. Αν θέλετε να χρησιμοποιηθεί στον καθαρισμό σας και απολυμαντική προστασία τότε με την υπηρεσία μας μπορεί να εξαλειφθεί μέχρι και το 89% των αερόβιων βακτηριδίων βελτιώνοντας τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού σας.

Σύμφωνα με μελέτες τα σπίτια που το χειμώνα στρώνουν χαλιά και μοκέτες ,το 80% της σκόνης και της βρωμιάς που μεταφέρεται από τα παπούτσια σας στο χαλί, καταλήγει πάνω στο σαλόνι σας.Όλη αυτή η ποσότητα σκόνης ανακυκλώνεται μέσα στον χώρο του σπιτιού σας με αποτέλεσμα να την αναπνέετε.

Βήματα καθαρισμού σαλονιού

  • Έλεγχος υφάσματος.Το κυριότερο βήμα σε ένα καθαρισμό σαλονιού είναι να γίνει αναγνώριση του υφάσματος έτσι ώστε να αποφασιστεί η κατάλληλη μέθοδος καθαρισμού.Άλλη διαδικασία καθαρισμού έχει ένα δερμάτινο σαλόνι,άλλη διαδικασία ένα υφασμάτινο.

  • Επόμενο και εξίσου σημαντικό βήμα είναι το προψέκασμα του καναπέ.Ψεκάζετε η επιφάνεια ειδικό ξελεκιαστικό,το οποίο αφήνετε στο σαλόνι για λίγη ώρα μέχρι να δράσει.Με αυτή την ενέργεια μαλακώνει και διασπάτε η βρώμα και οι λεκέδες πριν περάσουμε στο τρίψιμο.

  • Έπειτα ακολουθεί τρίψιμο του σαλονιού σε όλες τις επιφάνειές του(πλάτη,μπράτσα,μαξιλάρια) επιμένοντας περισσότερο στα βρώμικα σημεία.

  • Στο επόμενο βήμα γίνεται αναρρόφηση με επαγγελματική σκούπα υψηλής πίεσης όλης της βρωμιάς του σαλονιού.

  • Αμέσως μετά ακολουθεί η μέθοδος του extraction.Με αυτή τη μέθοδο γίνεται ταυτόχρονα ψεκασμός με πίεση του καθαριστικού πάνω στο ύφασμα και ταυτόχρονη αναρρόφηση της βρωμιάς.Εφόσον περάσουμε ξανά όλες τις επιφάνειες του σαλονιού  με την μέθοδο extraction και είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει μείνει κάποιος λεκές συνεχίζουμε στην διαδικασία  της αναρρόφησης.

  • Σκουπίζουμε όλο το σαλόνι έτσι ώστε να σιγουρευτούμε ότι δεν έχουν μείνει τυχόν υγρά από τον καθαρισμό.

  • Τέλος ψεκάζουμε το σαλόνι με αρωματικό μέσα από μια μεγάλη συλλογή αρωμάτων που διαθέτουμε.

Εκτός από καθαρισμό σαλονιών η εταιρεία μας αναλαμβάνει και καθαρισμό στρωμάτων.Συνδυάστε βιολογικό καθαρισμό σαλονιών και καθαρισμό στρωμάτων σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Η Pest Protection έχει την δυνατότητα να σας παρέχει έναν αναζωογονητικό καθαρισμό ο οποίος  θα ανανεώσει τα έπιπλά σας και θα τα κάνει και πάλι κατάλληλα κατάλληλα για την υγεία των παιδιών σας και των κατοικίδιων σας.Κάθε σαλόνι ανεξάρτητα από την αξία του,αξίζει να το περιποιούμαστε.Μην ξεχνάτε ότι το σαλόνι είναι η βιτρίνα του σπιτιού σας.

Θα επισκεφθεί το σπίτι σας ένας επαγγελματίας για να καθαρίσει και να φρεσκάρει το σαλόνι σας .
Όταν τελειώσει ο καθαρισμός σαλονιού, τα έπιπλά σας θα στεγνώσουν γρήγορα έτσι ώστε να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Οι υπηρεσίες μας είναι αξιόπιστες με αποτέλεσμα να καθαρίσουν από τον καναπέ σας οι δύσκολοι λεκέδες, να μην πάθουν ζημιά τα έπιπλά σας και να τα κάνουν υγιή για όλη την οικογένεια.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους ειδικούς.

 

βιολογικός καθαρισμός σαλονιού – καθαρισμός σαλονιού τιμές

Οι τιμές στον καθαρισμό σαλονιού διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος που έχει το σαλόνι σας.Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις,ενώ επιλέγοντάς μας είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

 

βιολογικός καθαρισμός σαλονιού
καθαρισμός σαλονιού

 

 

καλέστε μας τώρα στο

 

Επικοινωνήστε μαζί μας  |

1. Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 45, Ελευσίνα  Τ.Κ. 19.200
2. Διεύθυνση: Μωρογιάννη 26, Περιστέρι Τ.Κ. 121.33

Τηλ.: 2130298054 – 6947071188 – 6906228555

e-mail: info@pestprotection.gr
vreite-mas-sto-facebook

ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΉ