Απολύμανση για Κορονοϊό

Απολύμανση για Κορονοϊό

Απολύμανση για ΚορονοϊόΑπολύμανση για Κορονοϊό η διαφορετικά απολύμανση για COVID-19 είναι μια διαδικασία που εμποδίζει την εξάπλωση του κορονοϊού.Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο κορονοϊός είναι πολύ ανθεκτικός και επικίνδυνος ειδικά για τους διαβητικούς και τους ηλικιωμένους.Η Απολύμανση για Κορονοϊό γίνεται σε ένα χώρο είτε προληπτικά είτε εάν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα.Με μια εξιδεικευμένη απολύμανση για Κορονοϊό επαναφέρουμε ένα χώρο χώρις μικροβιακό φορτίο συμβάλλοντας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

 

Το απολυμαντικό που χρησιμοποιούμε στην απολύμανση για κορονοϊό έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

 

Είναι έντονα αποτελεσματικό, με ισχυρή βιολογική δράση 2,6 φορές ισχυρότερη από το υποχλωριώδες
νάτριο και ταυτόχρονα με μεγάλη υπολειμματική δράση.
 Η δράση οφείλεται στην ισχυρή οξειδωτική ικανότητα και όχι σε αντιδράσεις χλωρίωσης, ενώ
αποφεύγεται πλήρως η παραγωγή καρκινογόνων χλωροπαραγώγων (Τριχλωρομεθάνια,
χλωροφαινόλες,κτλ).
 Παρέχει αποδεδειγμένα πλήρη καταστροφή βιομεμβράνων (βιοφίλμ) συντηρώντας τα υδροδοτικά
δίκτυα σε εξαιρετική κατάσταση.
 Η απολυμαντική του δράση δεν επηρεάζεται από υψηλές θερμοκρασίες έναντι του χλωρίου.
 Παρέχει πλήρη απόσμηση καθώς και εξαιρετική απολυμαντική δράση σε στερεές επιφάνειες και
χώρους.

 

Πιστοποιημένη απολύμανση για COVID-19 με την μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης για 100% κάλυψη ενός χώρου.Με την απολύμανση για κορονοϊό σε έναν  χώρο εξαλείφεται ο covid-19 καθώς και οι μεταλλάξεις του,όπως η μετάλλαξη Δέλτα.Με την μικροβιοκτονία-απολύμανση διατηρείτε το μικροβιακό φορτίο ενος χώρου σε πολύ χαμηλά επίπεδα και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να δημιουργηθούν εστίες μόλυνσης ειδικά σε χώρους με συνωστισμό όπως εταιρείες,γραφεία και εργοαστάσια.

 

ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ.ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

 

 

ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ.

 

Απολύμανση για Κοροναϊό
Απολύμανση για Κορονοϊό

 

 

2130298054 – 6947071188 – 6906228555

Επικοινωνείστε μαζί μας και μέσω της σελίδας μας στο facebook.

 

 

Πότε κάνουμε Απολύμανση για Κορονοϊό

Απολύμανση για Κορονοϊό κάνουμε σε έναν χώρο όταν υπάρχουν είτε επιβεβαιωμένα κρούσματα,είτε όταν έχουμε κάποια υποψία για κάποιον που νοσεί από κορονοϊό.Η εταιρεία μας προσφέρει  απολύμανση για Κορονοϊό στην Αθήνα,διαθέτοντας την εμπειρία και το κατάλληλο προσωπικό(Επόπτες Δημόσιας Υγείας). Η απολύμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με χημικό τρόπο (αλκοόλη, γλουταραλδεϋδη) είτε με φυσικό (θερμότητα).Η πιο διαδεδομένη μέθοδος που χρησιμοποιείται για την απολύμανση για κορονοϊό είναι η ψυχρή εκνέφωση με σταθεροποιημένο διοξείδιο του χλωρίου.Είναι καθόλα ασφαλής και απόλυτα αποτελεσματική.
Οι απολυμάνσεις αφορούν κυρίως χώρους, αντικείμενα και επιφάνειες με σκοπό την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία.

 

Λόγω της πιθανής επιβίωσης του ιού SARS-CoV-2 στο περιβάλλον για αρκετές ημέρες, οι χώροι και οι περιοχές που έχουν πιθανά μολυνθεί από τον ιό πρέπει να απολυμαίνονται πριν την επαναχρησιμοποίηση τους. Για αυτό συστήνεται η προληπτική απολύμανση για Κορονοϊό Παρ’ ότι δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή δεδομένα για την αποτελεσματικότητα των διάφορων απολυμαντικών μέσων κατά του συγκεκριμένου ιού, είναι απαραίτητη η χρήση προϊόντων που περιέχουν αντιμικροβιακούς παράγοντες αποτελεσματικούς κατά των κορωναϊών.

 

Έξι σημαντικές ερωτήσεις που μας κάνετε για την απολύμανση για κορονοϊό.

 1. Πότε πρέπει να κάνω απολύμανση χώρου για κορονοϊό;

Απολύμανση χώρου γίνεται εφόσον υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 έπειτα απο rapid test ή απο μοριακό τέστ ή απο κάποιο άτομο το οποίο φέρει συμπτώματα και δεν έχει πραγματοποιήσει τέστ.

 

 

2. Πως γίνεται η απολύμανση για κορονοϊό και τι είδους απολυμαντικά χρησιμοποιείτε;

Η απολύμανση χώρων γίνεται με την μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης με ειδικό μηχάνημα fogger.Η μέθοδος αυτή είναι η καταλληλότερη καθώς το μηχάνημα μετατρέπει το απολυμαντικό σε σταγονίδια (micron) και έτσι έχουμε κάλυψη του χώρου στο 100%.Σε μία εφαρμογή ULV η διάμετρος του παραγόμενου σταγονίδιου κυμαίνεται από 0 εώς 50 μm.Επίσης όσο πιό μικρό είναι το σταγονίδιο τόσο καλύτερη διεισδυτικότητα παρουσιάζει και εισχωρεί σε δυσπρόσιτα σημεία.Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται έχουν έγκριση απο τον ΕΟΦ.

 

 

3.Τι προετοιμασία χρειάζονται οι χώροι για την απολύμανση;

Οι χώροι δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη προεργασία για την διαδικασία της απολύμανσης.Μετά την απολύμανση ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός λίγων ωρών 1-2 αναλόγως του αερισμού.Εμείς προτείνουμε η διαδικασία να γίνεται μετά το πέρας του ωραρίου.Κατα την διάρκεια της απολύμανσης στον χώρο θα πρέπει να βρίσκεται μόνο ο διενεργών την απολύμανση για λόγους ασφαλείας.

 

 

4.Ποιά είναι η τιμή για την απολύμανση ενός χώρου;

Για να μπορέσουμε να σας δώσουμε προσφορά απολύμανσης για κορονοϊό θα πρέπει να γνωρίζουμε τα τ.μ του χώρου σας.

 

 

5.Ποιός πραγματοποιεί την απολύμανση; Δίνεται πιστοποιητικό;

Την εφαρμογή απολύμανσης την πραγματοποιεί Επόπτης Δημόσιας Υγείας όπως ρητά ορίζει ο νόμος.Μετά την εφαρμογή παρέχεται σε κάθε πελάτη υπογεγραμμένο πιστοποιητικό το οποίο αναφέρει το απολυμαντικό που χρησιμοποιήθηκε καθώς και το όνοματεπώνυμο του εφαρμοστή.

 

 

6.Υπάρχει περίπτωση να χαλάσουν ηλεκτρονικές συσκευές,έπιπλα ή να προκληθεί κάποια ζημιά στον χώρο;

 

ΟΧΙ,τα απολυμαντικά είναι πρωτίστως δοκιμασμένα σε δικούς μας χώρους χώρις να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Γιατί να επιλέξετε για Απολύμανση για Κορονοϊό  την Pest Protection;

Εμείς προσφέρουμε,

 • Άμεση ανταπόκριση
 • Συνέπεια στο ραντεβού
 • Εγγυημένο αποτέλεσμα απολύμανσης
 • Εγκεκριμένα σκευάσματα με μεγάλη διάρκεια
 • Νόμιμη εταιρεία με άδεια
 • Λογικές τιμές
 • 24 ώρες δίπλα στον πελάτη
 • Υποστήριξη και μετά την απολύμανση
 • Προσωπικό Πανεπιστιμιακής εκπαίδευσης
 • Ψεκαστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

 

Με τι απολυμαντικά γίνεται η Απολύμανση για Κορονοϊό

Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούμε για Απολύμανση για Κορονοϊό είναι όλα εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς του Κράτους,όπως ο ΕΟΦ.Όλα τα απολυμαντικά μας,έχουν άμεση δράση κατά των ιών καθώς και την μεγαλύτερη διάρκεια λόγω μεμβράνης που σχηματίζουν επάνω σε επιφάνειες.Είναι άοσμα και δεν λεκιάζουν.Μετά τις απολυμάνσεις σχολείων ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα.Η απολύμανση εξουδετερώνει όλους τους ιούς συμπεριλαμβανομένου και του κοροναϊού.

 

Πως γίνεται η Απολύμανση για Κορονοϊό

Η Απολύμανση για Κορονοϊό γίνεται με πολλούς τρόπους ανάλογα τον χώρο που έχουμε να επέμβουμε.Μπορεί να γίνει με την μέθοδο του ψεκασμού,με την χρήση fogger ενώ για μεγάλους χώρους χρησιμοποιείται ψεκαστικό μηχάνημα.

 

 

Σε ποιούς χώρους πραγματοποιείται απολύμανση για Κορονοϊό;

Η εταιρία μας αναλαμβάνει απολύμανση για κορονοϊό σε κάθε είδους χώρο.Ενδεικτικά χώροι στους οποίους γίνεται εφαρμογή απολύμανσης είναι:

 

 • Σκάφη
 • Εταιρίες-Εργοστάσια
 • Γραφεία(λογιστικά,δικηγορικά κλπ)
 • Σχολεία
 • Καταστήματα εστίασης-παροχής υπηρεσιών
 • Λεωφορεία-αυτοκίνητα(van)
 • Οικίες
 • Πολυκατοικίες(κοινόχρηστοι χώροι)
 • Ιατρεία-Ιατρικά κέντρα

 

Ρωτήστε  μας για πακέτα απολύμανσης για κορονοϊό του χώρου σας(καθημερινά,εβδομαδιαία,μηνιαία) και εξασφαλίστε καλύτερη τιμή.

 

Ποιός πραγματοποιεί την Απολύμανση για Κορονοϊό

Παρών στην Απολύμανση για Κορονοϊό είναι ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ της εταιρείας μας.Ο τεχνικός της εταιρείας μας διαθέτει τόσο άδεια από το Υπουργείο Υγείας τόσο και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.Μετά από οποιαδήποτε εφαρμογή δίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης.Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.Εξυπηρετούμε όλη την Αττική(σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση).

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

 

Τι είναι COVID-19 και τι SARS–CoV-2;

Ο νέος κορωνοϊός-2019 ονομάζεται τώρα SARS-CoV-2, ενώ η ασθένεια που προκαλεί ονομάζεται COVID-19. O ιός ανιχνεύθηκε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2019 στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας και έκτοτε έως σήμερα έχει διασπαρεί σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο.

 

 

Ποιος είναι ο τρόπος μετάδοσης του ιού;

Παρόλο που ο ιός προέρχεται από τα ζώα, μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η μετάδοση θεωρείται ότι γίνεται κυρίως μέσω του αναπνευστικού με σταγονίδια από το φτέρνισμα, το βήχα ή την εκπνοή.

 

Πότε μια περίπτωση της νόσου θεωρείται περισσότερο μεταδοτική;

Ένα  περιστατικό  θεωρείται  περισσότερο  μεταδοτικό  όταν εμφανίζει συμπτώματα,  αλλά  θα μπορούσε να είναι μεταδοτικό και στην ασυμπτωματική φάση. Δεν γνωρίζουμε το ποσοστό των ασυμπτωματικών κρουσμάτων, ούτε τον ακριβή ρόλο που παίζουν στη μετάδοση του SARS-CoV-2, πιθανολογείται όμως πως είναι μικρότερο από αυτό των συμπτωματικών περιπτώσεων της νόσου.

 

Ποια είναι τα συμπτώματα της COVID-19 λοίμωξης;

Τα κύρια συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν τα κατωτέρω: Πυρετός, βήχας, πονόλαιμος, αρθραλγίες, μυαλγίες, καταβολή και δυσκολία στην αναπνοή

Πόσοι ασθενείς εμφανίζουν σοβαρή νόσο;

Οι περισσότεροι ασθενείς εμφανίζουν ήπια νόσο. Σε περίπτωση βαρύτερης νόσησης, ο ασθενής μπορεί να εμφανίσει σοβαρή πνευμονία και να χρειαστεί νοσηλεία σε νοσοκομείο.

 

Ποια άτομα κινδυνεύουν περισσότερο;

Τα άτομα που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου (π.χ. ηλικιωμένοι, καρδιοπαθείς, άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, ηπατοπάθειες ή πνευμονοπάθειες) είναι πιθανότερο να εμφανίσουν σοβαρή νόσο.

 

Πότε πρέπει κάποιος να ελεγχθεί για COVID-19;

Εάν έχει :

Οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού (αιφνίδια έναρξη νόσου, με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: πυρετό, βήχα, δύσπνοια), με ή χωρίς ανάγκη νοσηλείας

ΚΑΙ

Τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω επιδημιολογικά κριτήρια, εντός των τελευταίων 14 ημερών πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων:

 • Στενή επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊο SARS-CoV-2

ή

 • Ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες από τον SARS-CoV-2 περιοχές με βάση τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα

Κάθε ύποπτο κρούσμα θα πρέπει να υποβάλλεται ΑΜΕΣΑ σε εργαστηριακό έλεγχο για τον ιό SARS-CoV-2.

Σε αυτή την περίπτωση συστήνεται η άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ  τηλ: 210.52.12.054 και όχι επίσκεψη σε χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

 

Απολύμανση γραφείων για κορονοϊό

 

Σύμφωνα με τον οδηγό του πολίτη τα οκτώ βασικά μέτρα προφύλαξης από τον Κορονοϊό είναι:

 • Πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας με σαπούνι και νερό ή αλκοολούχο διάλυμα. Γενικά αποφεύγουμε να αγγίζουμε με τα χέρια μας, τη μύτη, το στόμα και τα μάτια μας.
 • Όταν βήξουμε ή φταρνιζόμαστε, καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή ένα χαρτομάντιλο και πλένουμε αμέσως μετά τα χέρια μας.
 • Απορρίπτουμε το χαρτομάντιλο, αμέσως μετά τη χρήση, σε κλειστό κάδο.
 • Αποφεύγουμε τις κοντινές επαφές όταν παρουσιάζουμε συμπτώματα κρυολογήματος (όπως βήχα, πυρετό, καταρροή, πονόλαιμο) ή με άτομα που παρουσιάζουν αυτά τα συμπτώματα και ιδιαίτερα με ηλικιωμένους ή άτομα με χρόνια νόσο.
 • Αν παρουσιάζουμε συμπτώματα πυρετού, βήχα ή δυσκολίας στην αναπνοή και έχουμε ταξιδιωτικό ιστορικό σε πληττόμενη περιοχή, επικοινωνούμε με το γιατρό μας ή με τον ΕΟΔΥ (τηλ. 2105212054) και παραμένουμε σπίτι μας.
 • Αν παρουσιάζουμε συμπτώματα κατά τη διάρκεια ταξιδιού, ενημερώνουμε αμέσως το πλήρωμα και αναζητούμε ιατρική βοήθεια.
 • Πλένουμε τα χέρια μας: όταν μαγειρεύουμε, όταν φροντίζουμε ασθενείς, όταν ερχόμαστε σε επαφή με ζώα.
 • Εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και τους επιστήμονες για την πληροφόρησή μας.

 

Παρόλο που σε έναν χώρο έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση για Κορονοϊό,σε περίπτωση κρούσματος η επαναμόλυνση του χώρου είναι θέμα χρόνου.Επειδή η μετάδοση του Κορονοϊού γίνεται μέσω του στόματος σύμφωνα με την νέα οδηγία η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους καθώς και σε εξωτερικούς όπου παρατηρείτε συνωστισμός.Παρακάτω θα αναλύσουμε για συνιστάτε η χρήση μάσκας απο το κοινό.

 

 

 

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ συνιστάται η χρήση μάσκας από το κοινό γιατί,πο

 

Οι αναπνευστικοί ιοί, όπως ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2, μπορούν να μεταδοθούν με σταγονίδια που εκτοξεύονται από το στόμα μας κατά την ομιλία, τον βήχα ή το φτέρνισμα. Η χρήση μάσκας συγκρατεί τα σταγονίδια και αποτελεί βασικό μέτρο περιορισμού της διασποράς της λοίμωξης στην κοινότητα. Κύριος στόχος της χρήσης της μάσκας είναι να προστατεύσετε τους ανθρώπους γύρω σας  εάν έχετε μολυνθεί καθώς και να προστατευτείτε από συνανθρώπους μας που μπορεί να έχουν μολυνθεί.

Παράλληλα θα πρέπει να τηρείται η φυσική απόσταση, η υγιεινή των χεριών, ο σωστός τρόπος χρήσης της μάσκας και η αποφυγή του συγχρωτισμού.

H μάσκα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών και σε άτομα που έχουν προβλήματα με το αναπνευστικό ή δεν μπορούν να την αφαιρέσουν χωρίς βοήθεια.

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας,για να σας δώσουμε προσφορά για τον χώρο σας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω της σελίδας μας στο facebook .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.