ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Απολυμάνσεις σε όλη την Αττική
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Απολυμάνσεις

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ:
Με τον όρο απολυμάνσεις εννοούμε την διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών χωρίς ωστόσο να καταστρέφονται οι ανθεκτικές τους μορφές (κύστεις, σπόροι). Η απολύμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με χημικό τρόπο (αλκοόλη, γλουταραλδεύδη) είτε με φυσικό (θερμότητα).
Οι απολυμάνσεις αφορούν κυρίως χώρους, αντικείμενα και επιφάνειες με σκοπό την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία.

Απολυμάνσεις ή απεντομώσεις;

Πολλοί μπερδεύουν τον όρο απολύμανση με τον όρο απεντόμωση.Όταν μιλάμε για απεντόμωση χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα σκευάσματα ενώ όταν μιλάμε για απολύμανση χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα.Η απολύμανση στοχεύει σε μικρόβια ενώ η απεντόμωση σε έντομα.

Πότε πρέπει να κάνουμε απολυμάνσεις;

Απολυμάνσεις και απεντομώσεις πρέπει να γίνονται δύο φορές ετησίως(Άνοιξη – Φθινόπωρο) διότι αυτές οι δύο εποχές είναι που τα έντομα αναπαράγονται με πιο γρήγορους ρυθμούς.Με δύο απολυμάνσεις – απεντομώσεις ανά έτος είμαστε πλήρως καλυμμένοι ενάντια στα έντομα.

Απολύμανση  με ψεκασμό.

Είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος απολύμανσης.Το ψεκαστικό υγρό ψεκάζεται στους χώρους που είναι προσβεβλημένοι από έντομα ή μικρόβια τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά των χώρων.Οι χώροι θα πρέπει να είναι καθαροί από σκόνη και οποιαδήποτε βρωμιά έτσι ώστε το υγρό να έχει καλύτερη απόδοση.Οι ψεκασμένες επιφάνειες δεν θα πρέπει να βραχούν ή να καθαριστούν για τουλάχιστον τρεις ημέρες.

Απολύμανση με ψεκαστικά συγκροτήματα.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί απολυμάνσεις με  βενζινοκίνητα ψεκαστικά μηχανήματα.Το πλεονέκτημα απέναντι στον ψεκασμό είναι ότι με τα συγκεκριμένα μηχανήματα μπορούμε να κάνουμε απολύμανση και  σε μεγάλες εκτάσεις,ψηλούς τοίχους,δέντρα,βόθρους και υπονόμους με άριστα αποτελέσματα σε σχέση με τον κοινό ψεκασμό.

Τι σκευάσματα χρησιμοποιούνται σε μια απολύμανση;

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι εγκεκριμένα από τα αρμόδια Υπουργεία ή από τον ΕΟΦ. Δεν χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση κανένα σκεύασμα το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο εσάς,την οικογένεια σας ή τα κατοικίδια σας.

Ποίος πραγματοποιεί την απολύμανση;

Σίγουρα θα έχετε συναντήσει στο διαδίκτυο  πολλές διαφημίσεις για δήθεν φθηνές απολυμάνσεις.Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο  επικίνδυνη είναι η διαδικασία της απολύμανσης και η χρήση χημικών σκευασμάτων.Η εταιρεία μας απασχολεί ΜΟΝΟ αδειούχους απολυμαντές με άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων(ΥΠΑΑΤ).Όλο το προσωπικό μας αποτελείται από υπεύθυνους επιστήμονες πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Καλέστε μας για μια δωρεάν αξιολόγηση του χώρου σας από τους τεχνικούς μας.

 

[spacer height=”30pxlt”]

καλέστε μας τώρα στο  [spacer height=”10px”]

[spacer height=”30pxlt”]

Επικοινωνήστε μαζί μας  |

1. Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 45, Ελευσίνα  Τ.Κ. 19.200
2. Διεύθυνση: Μωρογιάννη 26, Περιστέρι Τ.Κ. 121.33

Τηλ.: 2130298054 – 6947071188 – 6906228555

e-mail: info@pestprotection.gr
vreite-mas-sto-facebook