ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Μυοκτονιες σε όλη την Αττική Μυοκτονία είναι το σύνολο των ενεργειών που απαιτούνται σε έναν χώρο ώστε να απαλλαγεί από την παρουσία τρωκτικών.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εφαρμογές μυοκτονίας σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους

Αρχικά γίνεται επιθεώρηση στους χώρους για να εντοπιστούν τα σημεία που πιθανώς έχουν τις φωλιές τους τα τρωκτικά καθώς και τυχόν ατέλειες στους χώρους που ευνοούν την ανάπτυξη των τρωκτικών (κακές συνθήκες υγιεινής, σπασμένες αποχετεύσεις, τρύπες ή κοιλότητες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τρωκτικά ως είσοδο σε ένα χώρο). Η μυοκτονία στοχεύει στη καταπολέμηση των τρωκτικών μόνο, έτσι πρέπει να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί ότι η μυοκτονία δεν θα προκαλέσει προβλήματα σε μη στόχους (ανθρώπους, κατοικίδια).

Μυοκτονίες Αττική
Μυοκτονίες σε όλη την Αττική

Αναλόγως τις συνθήκες και τον πληθυσμό των τρωκτικών χρησιμοποιούμε και την κατάλληλη μέθοδο καταστολής.

Μετά την εφαρμογή παρέχονται χρήσιμες συμβουλές που έχουν ως στόχο να διατηρηθεί το αποτέλεσμα της μυοκτονίας και να αποτραπεί η επανεμφάνιση των τρωκτικών.

Σε χώρους όπου η νομοθεσία μας απαγορεύει τη χρήση τρωκτικοκτόνων (χώροι παρασκευής και διάθεσης τροφίμων) εφαρμόζουμε εναλλακτικό πρόγραμμα μυοκτονίας  εξ’ ίσου αποτελεσματικό.

 


καλέστε μας τώρα στο  

 


Επικοινωνήστε μαζί μας  |

1. Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 45, Ελευσίνα  Τ.Κ. 19.200
2. Διεύθυνση: Μωρογιάννη 26, Περιστέρι Τ.Κ. 121.33

Τηλ.: 2130298054 - 6947071188 - 6906228555

e-mail: info@pestprotection.gr
vreite-mas-sto-facebook

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ