Καθαρισμός στρώματος Αθήνα

Καθαρισμός στρώματος Αθήνα για 100% υγιεινό ύπνο.Καθαρό στρώμα χωρίς ακάρεα,σκόνη και μικροοργανισμούς.Καθαρισμός στρώματος σε χαμηλές τιμές.Ο καθαρισμός στρώματος αποτελεί μια πολύ σημαντική ενέργεια που πολύ συχνά παραλείπεται σε πολλά σπίτια.Καθαρίστε σήμερα το στρώμα σας και σταματήστε να αναπνέετε εσείς και τα παιδιά σας τις σκόνες και τα ακάρεα κατά τη διάρκεια του ύπνου.Θεωρείται πως η εισπνοή τους από τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια του ύπνου εκθέτει το ανθρώπινο σώμα σε κάποια αντιγόνα που τελικά προκαλούν αντιδράσεις υπερευαισθησίας.Τα ακάρεα της σκόνης θεωρούνται από τα χειρότερα αλλεργιογόνα.

Καθαρισμός στρώματος Αθήνα- 213 029 8054 

 

Τα στρώματα  λόγω του υλικού τους έχουν την ιδιότητα να κατακρατούν σκόνη,ακάρεα και αρκετούς παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν αλλεργίες και δερματικά προβλήματα.Τα μαλακά έπιπλα(στρώματα,μαξιλάρια,κλπ) παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθαριότητα και την υγιεινή του σπιτιού σας καθώς λειτουργούν σαν τεράστια φίλτρα που τα οποία φυλακίζουν και κατακρατούν σκόνες και ρυπογόνους παράγοντες.Έτσι όπως όλα τα φίλτρα πρέπει να καθαρίζονται ενδελεχώς,έτσι ακριβώς πρέπει να καθαρίζονται και τα υφασμάτινα έπιπλα του σπιτιού σας.

Το άκαρι είναι μικρό αρθρόποδο και ταξινομείται μαζί με το τσιμπούρι στα ακάρεα. Είναι το πιο ποικιλόμορφο από τα αραχνοειδή και ενώ το τσιμπούρι φαίνεται εύκολα, ένα άκαρι γίνεται δύσκολα ορατό με το ανθρώπινο μάτι καθώς έχει μέγεθος μικρότερο, συνήθως, από ένα χιλιοστό του μέτρου.

Πηγή:Wikipedia Άκαρι

Ο καθαρισμός στρώματος Αθήνα απαλλάσσει τα στρώματα μας από όλο το μικροβιακό φορτίο κάνοντάς τα ξανά καινούργια.Με ειδικό μηχάνημα που παράγει δονήσεις και με την βοήθεια περιστροφικής βούρτσας το στρώμα τινάζεται σε βάθος και όλα τα σωματίδια της σκόνης και τα ακάρεα κατακρατούνται στο 99,9%  σε ειδικό φίλτρο χωρίς να επιμολύνουν τον αέρα του χώρου.Σε περιπτώσεις που υπάρχουν λεκέδες από ούρα,αίμα κλπ γίνεται τοπικός καθαρισμός(ξελέκιασμα) με ειδικά καθαριστικά.

Ο καθαρισμός στρώματος  Αθήνα γίνεται στον χώρο σας και δεν απαιτείται καμία απολύτως προετοιμασία από εσάς.Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά αναλόγως το στρώμα και το βαθμό ρύπανσης που έχει υποστεί.Μετά το πέρας της διαδικασίας το στρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό των στρωμάτων σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγυημένο αποτέλεσμα.Αποτελέσματα από τις δουλείες μας μπορείτε να δείτε και στην σελίδα μας στο facebook.

 

καθαρισμός στρώματος Αθήνα