ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί απολυμάνσεις χώρων και μικροβιοκτονίες.Στις απολυμάνσεις χώρων δρούμε με σκοπό να εξαλέιψουμε το μικροβιακό φορτίο απο έναν χώρο,κάνοντάς τον ασφαλή.Με την απολύμανση χώρου μπορούμε να καταστρέψουμε και τον κορονοϊό.

Τι είναι η απολύμανση χώρου;

Η απολύμανση χώρου είναι μια απλή διαδικασία και δεν χρειάζεται καμία απολύτως προετοιμασία του χώρου.Η πιο διαδεδομένη μέθοδος απολύμανσης είναι η ψυχρή εκνέφωση η οποία μας δίνει εως και 99,9% κάλυψη του χώρου.Τα απολυμαντικά είναι εγκεκριμένα για χρήση σε εσωτερικούς χώρους,δεν λεκιάζουν επιφάνειες και υφάσματα και έχουν ελάχιστη οσμή,που σημαίνει οτι ο χώρος επαναχρησιμοποιείται σχεδόν αμέσως.

 

Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος στην απολύμανση,απασχολεί υπεύθυνο επιστήμονα επόπτη δημόσιας υγείας ο οποίος είναι άριστος χειριστής των μηχανημάτων και των σκευασμάτων με ασφάλεια.Μετά απο κάθε εφαρμογή απολύμανσης εκδίδουμε πιστοποιητικό με τα στοιχεία του χώρου στον οποίο πραγματοποιήθηκε η εφαρμογή.

 

 

Απολυμάνσεις χώρων

 

Έχοντας πραγματοιποιήσει εκατοντάδες απολυμάνσεις χώρων,έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να ανταπεξέλθουμε σε οποιονδήποτε χώρο απο ένα μικρό σπίτι εως ένα πολυόροφο κτήριο.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας η μέσω της σελίδας μας στο facebook.

 

Η απολύμαση μπορεί να πραγματοιποιηθεί σε οποιονδήποτε χώρο.Ενδεικτικές απολυμάνσεις χώρων γίνονται σε γραφεία,εταιρίες,εργοστάσια,σκάφη.λεωφορεία,σπίτια και σε οποιονδήποτε χώρο εμφανιστεί κρούσμα ή μολυσματικός παράγοντας.

 

Εφαρμόζοντας συχνές απολυμάνσεις χώρων το μικροβιακό φορτίο του χώρου παραμένει τόσο χαμηλό που οι πιθανότητες μόλυνσης ή επιμόλυνσης απο τα αντικείμενα στον άνθρωπο να είναι ελάχιστες.Σε χώρους με καθημερινό συνωστισμό προτείνεται συνεχής αερισμός του χώρου,τήρηση των αποστάσεων και απολύμανση αέρα και αντικειμένων του χώρου.

 

Οι τιμές μας στις απολυμάνσεις εξαρτώνται απο τα πόσα τ.μ χώρου έχουμε να καλύψουμε.Για να σας δώσουμε ακριβές τιμή θα πρέπει να γνωρίζετε τα τ.μ που θέλετε να απολυμάνετε.Πραγματοποιούνται απολυμάνσεις χώρων σε όλο τον κεντρικό τομέα Αθηνών και τα Δυττικά προάστια.Κατόπιν συννενόησης και διαθεσιμότητας και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις απολυμάνσεις,καλέστε στο 2130298054 καθώς και στα κινητά 6947071188 και 6906228555.