Καθαρισμός στρωμάτων Αθήνα.

Καθαρισμός στρωμάτων Αθήνα,στον χώρο σας με τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα της αγοράς.Καθαρισμός στρώματος κατ’οίκον με εγγυημένο αποτέλεσμα και χαμηλή τιμή.
Η εταιρεία μας πρωτοπόρος στον καθαρισμό στρωμάτων,χρησιμοποιώντας σύγχρονα αμερικάνικα μηχανήματα και όχι φθηνές μεθόδους καθαρισμού,έχει να επιδείξει μόνο ευχαριστημένους πελάτες. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!

Ο καθαρισμός ενός στρώματος αποτελείται ουσιαστικά από 3 στάδια.Πρώτον παρουσία του πελάτη,λαμβάνεται test από το εσωτερικό του στρώματος ώστε να διαπιστωθεί το πόσο βρώμικο είναι.Έπειτα το στρώμα σκουπίζεται με ειδικό ρομπότ με μεγάλη ισχύ αναρρόφησης και περιστροφική βούρτσα και από τις δύο πλευρές.Τέλος εφαρμόζεται στην επιφάνεια του στρώματος εγκεκριμένο ακαρεοκτόνο για χρήση αποκλειστικά σε στρώματα. Καθαρισμός στρωμάτων Αθήνα.

ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι,σε ΟΛΕΣ τις ετικέτες των στρωμάτων αναφέρεται ρητά ότι ” Το στρώμα δεν πρέπει να πλένεται και να βρέχεται ”… Εαν βρέξετε το στρώμα σας ο κίνδυνος είναι διπλός.Πρώτον ακυρώνεται η εγγύηση του στρώματος εφόσον βρίσκεται σε ισχύ και δεύτερον το βρέξιμο του στρώματος προκαλεί υγρασία στα υλικά, η οποία είναι η κύρια πηγή ανάπτυξης βλαβερών μικροοργανισμών, ακάρεων καθώς και δημιουργίας μούχλας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά για τον καθαρισμό των στρωμάτων σας. Ο καθαρισμός των στρωμάτων σας είναι απαραίτητος καθώς διασφαλίζει 100% υγιεινό ύπνο χωρίς αλλεργίες.

Καθαρισμός στρωμάτων στην Αθήνα σε χαμηλές τιμές