ΑΡΘΡΑ

Μύγες αντιμετώπιση…Πως να απαλλαγείτε απο τις μύγες οριστικά!

μύγες αντιμετώπιση

Αντιμετώπιση προβλημάτων με μύγες.Αντιμετωπίζουμε τη μύγα σε όλα τα στάδια της(ενήλικες μύγες και προνύμφες).Ουσιαστική αντιμετώπιση μύγας σε χαμηλές τιμες.

Η οικιακή μύγα (Musca domestica Linnaeus, 1758) είναι έντομο της τάξης των δίπτερων και κατατάσσεται στην οικογένεια Muscidae. Στην Ευρώπη το γένος Musca εκπροσωπείται από δώδεκα είδη.Στην Ελλάδα συναντούμε εκτός την οικιακή μύγα τα είδη Musca autumnalis,Musca larviparaMusca osiris,Musca tempestiva.

(περισσότερα…)

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

κατσαρίδες αντιμετώπιση,απολυμανσεις αθηνα,απολυμανσεις,
κατσαρίδες αντιμετώπιση

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου είκοσι είδη κατσαρίδων τρία όμως είναι αυτά που συναντάμε συχνότερα τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε οικιακούς χώρους.Εφόσον αναγνωρίσουμε το είδος η αντιμετώπιση στις κατσαρίδες είναι πολύ εύκολη και με σίγουρα αποτελέσματα.

(περισσότερα…)

Ιος Ζίκα. Ένας νέος επικίνδυνος ιός που μεταφέρεται από τα κουνούπια.

kounoupia antimetwpish apolumanseis elefsinaΟ νέος επικίνδυνος ιος που μεταφέρεται από το κουνούπι τίγρη ονομάζεται ΖΙΚΑ και όπως υποστηρίζουν πολλοί επιστήμονες ευθύνεται για την τεράστια αύξηση στα κρούσματα μικροεγκεφαλίας που παρατηρούνται σε χώρες της Λατινικής και Κεντρικής Αμερικής. (περισσότερα…)

ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΚΑΡΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

kokkino akariΥπάρχουν διάφορα είδη ακάρεων, ένας όμως διαδεδομένος τύπος είναι το κόκκινο άκαρι των πουλερικών. Έχει ονομαστεί κόκκινο γιατί μετά απο ένα γεύμα αίματος παίρνει κόκκινο χρώμα,παρόλο που το αρχικό του χρώμα είναι διάφανο. Συναντάται στα πτηνά(περιστέρια, κότες, κ.α) και η παρουσία του δημιουργεί πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα στην υγεία των πουλερικών. (περισσότερα…)

Ακάρεα-Αντιμετώπιση

Ακάρεα-Αντιμετώπιση

 

Η επιδερμίδα αποβάλλει συνεχώς κύτταρα και παράγει νερό εξαιτίας της εφίδρωσης. Τα κύτταρα και ο ιδρώτας μεταφέρονται στο στρώμα, το σαλόνι, και σε όλες γενικά τις επιφάνειες. Τα στοιχεία αυτά όπως επίσης ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝκαι τα υπολείμματα τροφών, μύκητες και γύρη αποτελούν θρεπτικό υπόστρωμα για τα ακάρεα της σκόνης.

Τί είναι τα ακάρεα
Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικά αρθρόποδα. Ανήκουν στο γένος Dermatophagoides και και στην οικογένεια Pyroglyphidae. Το όνομά τους προέρχεται από το γεγονός ότι μπορούν εύκολα να μεταφέρονται με τη σκόνη.

Τα ενήλικα έχουν μέγεθος ως 0,33mm, σώμα ωοειδές και πεπλατυσμένο. Το χρώμα τους είναι υπόλευκο και στη ράχη τους φέρουν μακριά αυλάκια. Εξαιτίας του μεγέθους τους δεν μπορούμε εύκολα να τα διακρίνουμε με γυμνό μάτι, παρά μόνο με τη χρήση μεγεθυντικού φακού. (περισσότερα…)