ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΚΑΡΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

[spacer height=”default”]

kokkino akariΥπάρχουν διάφορα είδη ακάρεων, ένας όμως διαδεδομένος τύπος είναι το κόκκινο άκαρι των πουλερικών. Έχει ονομαστεί κόκκινο γιατί μετά απο ένα γεύμα αίματος παίρνει κόκκινο χρώμα,παρόλο που το αρχικό του χρώμα είναι διάφανο. Συναντάται στα πτηνά(περιστέρια, κότες, κ.α) και η παρουσία του δημιουργεί πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα στην υγεία των πουλερικών.
Τρέφεται κατά τις νυχτερινές ώρες απομυζώντας το αίμα των πουλερικών και εντοπίζεται στο δέρμα των πτηνών ή στα φτερά τους. Επίσης προκαλεί έντονη φαγούρα στα πουλιά ενώ όταν βρεθεί σε μεγάλο αριθμό σε ένα πτηνό και καταναλώσει αρκετό αίμα προκαλεί αναιμία.
Αποτελούν μείζον πρόβλημα σε περιοχές με πτηνοτροφεία, πχ Μέγαρα και η μη έγκαιρη αντιμετώπισή τους μπορεί να αποφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα όπως μείωση του πληθυσμού των πτηνών.
Η εταιρεία μας διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και χρησιμοποιόντας ΜΟΝΟ εγκεκριμένα σκευάσματα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα του κόκκινου ακάρεως.[spacer height=”default”]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.